mr. Klaas Bongaerts

Klaas Bongaerts °1983 voltooide zijn studies rechten aan de Antwerpse Universiteiten (UFSIA en UIA). In het kader van een internationaal uitwisselingsproject studeerde hij gedurende een half jaar aan de University of Puerto Rico in San Juan, Puerto Rico.

Na een tijd in Brussel actief te zijn geweest op het ministerie van buitenlandse zaken, waar hij zich bezighield met juridische geschillen met diplomatieke entiteiten, begon hij in 2010 aan de Antwerpse Balie.

Na zijn stage vruchtvol te hebben beëindigd op het kantoor van Patrick Vanhaute, richtte hij in 2014 samen met mr. Tim Sebrechts en mr. Alex Buelens het kantoor Sebrechts, Buelens en Bongaerts Advocaten op. Met de komst van mr. Matthias Hertegonne en mr. Tine Neefs werd het kantoor omgedoopt naar Penta Advocaten.

Hij is actief in het algemeen en bijzonder strafrecht en het verkeersrecht. In 2012 en 2013 was hij bestuurslid van de Vlaamse Conferentie, samen met mr. Alex Buelens, waaruit tal van contacten zijn ontstaan met confraters in binnen- en buitenland.

mr. Klaas Bongaerts is houder van het getuigschrift Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken.

E-mail: kb@penta-law.be

Mr. Klaas Bongaerts

Kantoor

Mechelsesteenweg 27 bus 501
2018 Antwerpen

Tel: +32 (0)3 205 62 16
Fax: +32 (0)3 293 88 52

Bij voorkeur telefonische contacten van maandag t.e.m. donderdag tussen 14u en 18u.
Consultatie na afspraak.


Advocaten